Program


THE NAMELESS STAR -DUNA FESzT
9

THE NAMELESS STAR -DUNA FESzT

The nameless star - A névtelen csillag

Egy vidéki kisvárosban, egy állomáson, ahol nem állnak meg a gyorsvonatok, a helyiek nyugalmas életét tönkreteszi egy „csillag” érkezése a „nagyvilágból”. A kaszinóból megszökött, jegy és okmányok nélküli külföldi a gazdagok mulatságának izgalmas és veszélyes miliőjét hozza magával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 19:00

The nameless star - A névtelen csillag

 

Egy vidéki kisvárosban, egy állomáson, ahol nem állnak meg a gyorsvonatok, a helyiek nyugalmas életét tönkreteszi egy „csillag” érkezése a „nagyvilágból”. A kaszinóból megszökött, jegy és okmányok nélküli külföldi a gazdagok mulatságának izgalmas és veszélyes miliőjét hozza magával. Egy félénk csillagásztanár karjaiban Mona szerelemre lel. Az igazira. A kozmikusra. És a csillag nevet kap!

 

Mihail Sebastian legnépszerűbb darabja a „Névtelen csillag”. A „Névtelen csillag” című filmet először 1944-ben adták ki és állították színpadra. Mona, aki leszállt a vonatról, mert nem volt jegye, egyedül találja magát éjszaka, egy hegyvidéki vidéki városban. Bár divatosan öltözött, nincs pénze és nincs hol éjszakáznia. Szerencsére Marin professzor meghívja, hogy maradjon a házában, amíg ő egy barátjánál alszik. Hamarosan vonzalom támad kettejük között. Marin, aki rajong a csillagászatért, felfedi, hogy felfedezett egy csillagot, amely nem kerül át egyetlen csillagképre sem. Szerelmi kapcsolatukat azonban hamarosan összetöri Mona barátja, Grig érkezése. Vajon Mona úgy dönt, hogy visszatér előző életéhez a városban, vagy nyugodtabb életet akar Marinnal?

 

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A clevelandi operaházba világhírű olasz tenor érkezik Otello szerepére. Az igazgató és titkára lélekben már az esti bankettre készülnek, ahol kiválóan lehet pezsgőzni és flörtölni, amikor beüt a krach. A nagy Tito Merelli helyére be kell ugrani, és a lámpalázas Max az egyetlen elérhető tenorista..

Az EternalGames – A Végtelen játékai című előadásunk egy aktuális témán keresztül szólítja meg a fiatal generációt: az elektronikus eszközök mindennapi használata és ennek hatása a gondolkodásra, valamint a fizikai egészségre. Főhőseink Julcsi és Marci, két fiatal, akik Győrben az Epres utcában élnek. Julcsi készül a közelgő felvételijére, a város egyik legerősebb gimnáziumába, míg Marci játszik. A konzolján. Egész nap. Igaz, a családjukban sincs minden rendben… Talán ezért kérte meg Julcsi és Marci édesanyja Ilma mamát, hogy amíg távol van, vigyázzon a gyerekekre, és meséljen nekik. Aztán a történet egészen furcsa fordulatot vesz, fiatal hőseink egy új, ismeretlen és izgalmas világba lépnek át. Julcsi és Marci útját szamuráj harcosok, névtelen katonák és boszorkányok keresztezik, hogy a Végtelenség Birodalmát uraló Királynőhöz érve kiderüljön, vajon hőseink vissza tudnak-e térni a valóságba? Kísérjük őket együtt az útjukon a Győri Nemzeti Színház legújabb ifjúsági előadása során! Tartsanak velünk!

Ajánló


Az élet óriási kihívásokat tartogat mindannyiunk számára. Ezek sokszor nagyon fájdalmasak, mert elfogadásuk, feldolgozásuk korántsem egyszerű. Amikor a hozzánk szinte…

A szabadságvágy mindenkiben él, sőt, az ember létezésének alapvető feltétele. Az ember időtlen törekvése a boldogságkeresés, ami saját életünk irányításából…

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!