Program


Bál a Savoyban

Bál a Savoyban

A történet Nizzában játszódik, a nászútról hazaérkező szerelmespár boldogságát a férj viharos múltja zavarja meg. Henry egy éjszakai együttlétről szóló, bármikor beváltható váltót adott egy brazil táncosnőnek. A tartozást a művésznő a Savoy Hotel nagyszabású bálján óhajtja behajtani, ahova a gyanakvó feleség is betoppan..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 17:00

Ábrahám Pál - Fritz Löhner-Beda - Alfred Grünwald: Bál a Savoyban
Operett 2 részben

A történet Nizzában játszódik, a nászútról hazaérkező szerelmespár boldogságát a férj viharos múltja zavarja meg. Henry egy éjszakai együttlétről szóló, bármikor beváltható váltót adott egy brazil táncosnőnek. A tartozást a művésznő a Savoy Hotel nagyszabású bálján óhajtja behajtani, ahova a gyanakvó feleség is betoppan. Az operett 1932-es magyarországi bemutatóját sikeres európia premierhullám előzte meg.

Közreműködik a Győri Nemzeti Színház zenekara, énekkara, tánckara

Bemutató: 2017. április 22. 19.00 óra, NAGYSZÍNHÁZ

 

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az EternalGames – A Végtelen játékai című előadásunk egy aktuális témán keresztül szólítja meg a fiatal generációt: az elektronikus eszközök mindennapi használata és ennek hatása a gondolkodásra, valamint a fizikai egészségre. Főhőseink Julcsi és Marci, két fiatal, akik Győrben az Epres utcában élnek. Julcsi készül a közelgő felvételijére, a város egyik legerősebb gimnáziumába, míg Marci játszik. A konzolján. Egész nap. Igaz, a családjukban sincs minden rendben… Talán ezért kérte meg Julcsi és Marci édesanyja Ilma mamát, hogy amíg távol van, vigyázzon a gyerekekre, és meséljen nekik. Aztán a történet egészen furcsa fordulatot vesz, fiatal hőseink egy új, ismeretlen és izgalmas világba lépnek át. Julcsi és Marci útját szamuráj harcosok, névtelen katonák és boszorkányok keresztezik, hogy a Végtelenség Birodalmát uraló Királynőhöz érve kiderüljön, vajon hőseink vissza tudnak-e térni a valóságba? Kísérjük őket együtt az útjukon a Győri Nemzeti Színház legújabb ifjúsági előadása során! Tartsanak velünk!

Egy színpadi előadás, amelyet hatalmas sikereket megélt film hívott életre. Az Esőember a szeretet felé vezető útról szól, arról a felszabadulásról, amit a materialitás levetkőzése jelent. Két egymásra utalt testvér közös úton indul el. Charlie ugyanis apja halála után nemcsak azt tudja meg, hogy mindössze néhány rózsabokor és egy rozzant autó az öröksége, hanem megismeri a hárommillió dollárnyi vagyonra szert tevő örököst is, aki nem más, mint az eltitkolt, intézetben élő Savant-szindrómás bátyja Raymond. A pénz megszerzésének reményében gyámságot vállal felette, majd kezdetét veszi közös életük.

Ajánló


A Kantharosz Gála Magyarország egyik legnagyobb jótékonysági borárverése és koncertje. Jóságból születő társadalmi esemény, mely ünnep zeneszeretőknek, a bor szerelmeseinek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!