Program


Bál a Savoyban

Bál a Savoyban

A történet Nizzában játszódik, a nászútról hazaérkező szerelmespár boldogságát a férj viharos múltja zavarja meg. Henry egy éjszakai együttlétről szóló, bármikor beváltható váltót adott egy brazil táncosnőnek. A tartozást a művésznő a Savoy Hotel nagyszabású bálján óhajtja behajtani, ahova a gyanakvó feleség is betoppan..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 17:00

Ábrahám Pál - Fritz Löhner-Beda - Alfred Grünwald: Bál a Savoyban
Operett 2 részben

A történet Nizzában játszódik, a nászútról hazaérkező szerelmespár boldogságát a férj viharos múltja zavarja meg. Henry egy éjszakai együttlétről szóló, bármikor beváltható váltót adott egy brazil táncosnőnek. A tartozást a művésznő a Savoy Hotel nagyszabású bálján óhajtja behajtani, ahova a gyanakvó feleség is betoppan. Az operett 1932-es magyarországi bemutatóját sikeres európia premierhullám előzte meg.

Közreműködik a Győri Nemzeti Színház zenekara, énekkara, tánckara

Bemutató: 2017. április 22. 19.00 óra, NAGYSZÍNHÁZ

 

Ajánlatunk


Kormos István meséje a gyermek- és ifjúsági irodalommal foglalkozó Móra Ferenc Kiadó legendás időszakának egyik ékköve. Az eredeti kötetet Heinzelmann Emma grafikái díszítették, de e macskameséből készült népszerű diafilm is. A Pincérfrakk utcai cicák – a Hétrettenetesek – legádázabb ellenségei a Cincérfark utcai kutyák. Erről az ősi viszályról szól ez a szürreális hangvételű mese, amelyet vers- és dalbetétekkel kívánunk színre vinni, a fiatal és a régebb óta fiatal nézőknek. Kormos humora olyan, mint a dupla fenekű bőrönd: a gyermekek megtalálják benne az izgalmas nyelvi játékokat és a mesék ősi igazságait, a szülők pedig a kedves történet mögött rejlő derűs életbölcsességet.

A clevelandi operaházba világhírű olasz tenor érkezik Otello szerepére. Az igazgató és titkára lélekben már az esti bankettre készülnek, ahol kiválóan lehet pezsgőzni és flörtölni, amikor beüt a krach. A nagy Tito Merelli helyére be kell ugrani, és a lámpalázas Max az egyetlen elérhető tenorista..

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Az abszurd színháza. A Strip-Tease, két egyszerű üzletemberről szól: Mr. 1 és Mr 2, akiket egy nap rajtaütésszerűen kergetnek be…

Kerítésfestés, iskolakerülés, disznóhólyag, döglött macska, bűntény… a Mississippi menten fekvő Petersburg kamaszainak nem unalmas az élete – így aztán a…

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!